Verantwoord zonnen

Verantwoord Zonnen

De gezondheid van onze klanten is erg belangrijk voor ons. Niet alleen omdat wij u graag terug zien komen maar ook omdat wij onze medemens een gezond leven gunnen.
Natuurlijk kunt u er vanuit gaan dat onze medewerksters altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonnen en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn voor uw lichaam. Wanneer u vragen heeft aarzelt u dan niet om onze medewerksters om advies te vragen.

Professionele huidanalyse

Wanneer u op een verantwoordelijke manier onder de zonnebank gaat is een zonnebanksessie niet alleen heerlijk om te beleven maar ook veilig. Onze medewerkster zullen bij uw eerste bezoek uw huid analyseren door middel van onze huidanalyse apparatuur. Nadat wij de uitkomst hiervan met u hebben besproken geven wij u een duidelijk advies over welke zonnebank en hoe u deze het beste kunt gebruiken. Ook zullen wij u een advies geven over welke producten u het beste kunt gebruiken voor de verzorging van uw huid.
Tevens hebben wij ook een huidanalyse formulier voor u gemaakt. Wanneer u deze invult krijgt u gelijk een idee welk huidtype u heeft.
Huidanalyse formulier

Geopend Di t/m Vrij van 10:00 tot 21:00
Zat van 10:00 tot 16:00

Eventuele wijzigingen van de openingstijden i.v.m. de warmte is te vinden op onze Facebookpagina en Instagram account.

Burgemeester de Zeeuwstraat 3c
3281 AD Numansdorp
info@miamisun.nl